Firmamız 1990 yılında Ankara’da toptan gıda ticareti ile hizmet vermeye başlamış, 2007 yılında Altınışık Süt ve Süt Ürünleri adı altında üretim alanında yaptığı yatırımlarla hizmet ağını genişletmiştir. Toplam 10.000 m2 alan üzerine kurulu fabrikamızın 3.000 m2’lik kısmı kapalı alandır. Günlük 100 ton süt işleme kapasitesine sahip tesisimizde beyaz peynir, kaşar peyniri, tereyağı ve diğer süt ürünleri çeşitleri üretilmeye başlanmıştır.
Fabrikamız Kırşehir bölgesinde olup, özel süt toplama merkezi ile sütleri üreticiden toplamaktadır. Toplanan süt el değmeden teknolojinin son imkanları ile fabrikamızda işlenmekte, elde edilen süt ürünleri tüketicilerimize sağlıklı, kaliteli ve hijyenik bir şekilde sunulmaktadır.
Üretimini en üst teknoloji ve hijyenik şartlarda gerçekleştiren ALTINIŞIK bünyesindeki gıda uzmanlarının denetiminde ISO 22000 standartlarında gerçek beyaz peynir, kaşar peyniri, tereyağı ve peynir çeşitlerini de aranan lezzet kalitesinde üretmektedir. ALTINIŞIK ürünleri nihayi tüketicimize tamamen soğuk zincir haliyle ile ulaştırılmakta ve üretimden tüketime ilk günkü tazeliğiyle sunulmaktadır.
Amacımız, geleneksel değerlerinden taviz vermeden; ISO 22000 kalite kontrol sisteminin esasları doğrultusunda, üst düzey teknoloji ve tamamen hijyenik şartlarda, hammaddeden nihayi müşteriye ulaşana kadar her aşamada gıda güvenirliliği sağlayıp, müşteri memnuniyeti odaklı çalışarak, eşsiz kalitede ürünler sunmaktadır.